BØRN

Vi specialiserer os i briller og kontaktlinser til børn og er anbefalet af et bredt udvalg af øjenlæger. Brillebutikken har det største og fineste udvalg af børnebriller og børnesolbriller i Danmark, med mere end 600 stel. Stellene spænder over alle aldersgrupper, så der findes stel i alverdens farver og former til den nyfødte, teenageren og alt der imellem.  

Når børn skal have briller og kontaktlinser, kræver det, at hele oplevelsen føles rigtig og tryg – og gode rammer danner fundamentet for dette. Vi har derfor skabt en del af butikken, der rummer barnet, og vi ser det som vores fornemmeste arbejde at få børnene til at føle sig godt tilpas.

Vi er udstyret med et stort lager af børneglas, så vi kan lave alle børnebriller, der kun kræver lagerglas, på en time. På den måde kan I tage direkte ned fra øjenlægebesøg, ind og vælge brillen, og få den med hjem på cirka en time.

Ønsker jeres barn også kontaktlinser, er vi udstyret med usandsynligt meget tålmodighed og hjælper dem igennem processen indtil de er helt trygge og klar til det.

Har I nogle spørgsmål, må I endelig ringe til os.
Ring til os