Brillebutik med
stor ekspertise

”I brillebutikken giver vi ekspertrådgivning om briller, størrelser og former, men vi ved også inderst inde, at succesen opstår, når vi har fundet en brille, der afspejler kundens personlighed”

 

Vores brillebutik ligger i hjertet af København i det hyggelige og hippe latinerkvarter, som er kendt for sin åbenhed og mangfoldighed. Vi har valgt at afspejle kvarterets stemning i vores butik, hvor vi gør vores bedste for, at alle føler sig godt tilpas. Vores brillebutik har en rolig atmosfære, som hjælper kunden til at føle sig afslappet og godt tilpas, når de skal vælge deres brille.

Om vores brillebutik


Vi er et familiefirma, der har eksisteret i 34 år, og vi lægger stor vægt på at være en personlig brillebutik med personlig betjening. Derudover kendetegnes vi ved en høj kvalitet samt en høj faglig stolthed.

I vores brillebutik bestræber vi os på udelukkende at forhandle stel i en høj kvalitet, ordentlig pasform og til fornuftige priser.

Vi elsker smukke briller i høj kvalitet, og derfor er vores brillebutik i hjertet af København fyldt med massevis af fantastiske briller, der er håndplukket på især udenlandske brillemesser.

 

Vi går ikke op i designermærker, men foretrækker mindre producenter, hvor man virkelig kan se, at optikken er tænkt ind i designet.

Vores brilleudvalg omfatter blandt andet vintage-stel og runde briller, men også enkle og klassiske brillestel. Så derfor vil du, i vores brillebutik, altid kunne finde noget til enhver smag og er garanteret at finde lige det du leder efter.
 

Få professionel råd og vejledning


Vores brillebutik giver ekspertrådgivning om briller, størrelser og former, men vi ved også inderst inde, at succesen opstår, når vi har fundet en brille, der afspejler kundens personlighed. Derfor tager vi os altid god tid til at sætte os ind i kundens ønsker og behov, så de på den måde har fuld tillid til, at deres beslutning er den rigtige.

 

Kontakt os i dag på telefon 33 32 94 98 eller kig forbi vores brillebutik
i København for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.