Optiker med tid til
dig og dine behov

Vi er en optikerbutik med høj faglig stolthed beliggende i hjertet af København. Vi foretager altid omfattende og grundige synsprøver og forhandler et stort udvalg af briller og stel.

Vi leverer altid de bedste glas med de bedste behandlinger, men hos os er det ikke ensbetydende med, at man skal vælge den dyreste løsning hver gang, man går til sin optiker. Det er nemlig sådan, at høje styrker kræver høje indeks for at få de tyndeste og letteste glas. Ved lavere styrke kan man derved bruge et lavere indeks.

Prisen afspejles i glassets indeks, og derfor fraråder vi som optiker, at en kunde med lav styrke vælger det højeste indeks, som er en dyrere løsning. Som optiker anbefaler vi altid vores kunder at vælge det indeks, der passer til styrken. Dette gør vi fordi både optikken og overfladebehandlingerne er bedst i de lavere indeks, hvorfor man altså kun bør vælge det, der er nødvendigt.

Som optiker har vi et stort fokus på råd og vejledning
Vi er en optikerbutik med stor erfaring med selv at slibe og montere brillerne. Vi anvender de mest moderne slibemaskiner og har et stort værksted, hvor vi selv laver alt håndværket. Dette betyder, at vi altid kan hjælpe vores kunder med at vælge den bedste brille i forhold til deres styrke. Vi har også vores eget design af titaniumstel, som vi på 20’ende år selv får produceret.

Ved at benytte os af vores viden og erfaring kan vi som optiker give gode og særlige råd, så vi sikrer os, at vores kunder kan træffe det bedste valg af brille ud fra vores store sortiment af briller. Vi er klar over, at en brille skal føles rigtig og passe til den, der skal gå med den, og derfor sætter vi god tid af til at

sætte os ind i vores kunders ønsker og behov. Vi bruger faktisk al den tid, vores kunder har behov for, og vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver som optiker at vejlede, style og lytte, samt tilgodese den enkelte kundes behov.


Stort udvalg af briller og stel
Vi er en optikerbutik der gør en dyd ud af at have briller til enhver smag, og briller som passer til alle. Som optiker ved vi, at ingen er ens, og derfor har vi briller, der passer til både små og store hoveder, smalle og brede næser, og til dem, der har langt til ørerne eller andre små finurligheder.

Vi tager det som en udfordring at kunne finde det helt rigtige brillestel til alle, og som en ihærdig optiker giver vi ikke op, før det lykkes. Kontakt os gerne på telefon 33 32 94 98 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Kontakt os i dag på telefon 33 32 94 98 eller kig forbi vores brillebutik
i København for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.